31.1.2015

Pitkäsäärinen pehmokaveri










Muutto uuteen kotiin siintää jo lähitulevaisuudessa. Sitä silmällä pitäen olisi tarkoitus hissunkissun pakata jotta voisi siivota samalla kaikki ylimääräinen ja tarpeeton pois kaapeista notkumasta.
Näin sitä on sanottu ja suunniteltu joka kerta, mutta niin se muutto vaan sitten mukamas yllättää ja kaikki rompe vaan laatikoihin ja muutoautoon. Tavarat seuraavat kodista toiseen, kaapista toisen kaapin perälle.
No mutta jos nyt.

Vaatekaappia silmäillessä löytyi virttynyt paita jota en kuitenkaan raaskinut rätiksi laittaa mukavan näköisen kankaan takia.
Kun en muutakaan keksinyt enkä viitsinyt säilöä mahdollista myöhempää käyttöä varten (koska juuri sen takia tavara seuraa paikasta toiseen kun en niiden olemassa oloa muista sitten tarvittaessa kuitenkaan) päädyin tekemään pehmolelun.
Toiveita kysyttäessä ainoa toive oli pitkät jalat.
Sen suurempia suunittelematta, paita palasiksi ja saumuri surisemaan.Langasta silmät ja suu, väreillä poskiin punaa ja hiukset.


1 kommentti:

  1. Ihanat, molemmat, vaavi ja "mollamaija"!! Nimittäin mulle tulee mieleen oma lapsuus ja äidin vanha mollamaija, ei sillon 50-luvulla nukkeja ollut, ainakaan työläisperheen lapsilla. Harmi, et sekin on varmaan kadonnut jonnekin, mun mummi oli tehokas siinä lajissa.

    VastaaPoista