21.6.2015

pojan huone

Vilautus pojan huoneesta. Heti siivouksen jälkeen, ennen kuin tavarat taas valtaavat huoneen.
Hän on kova poika tekemään legoja. Ovat siskonsa kanssa molemmat.
 Työpöytä on ollut kovinkin tarpeellinen. Jos sitä ei valtaa rakennelmat ja tai muut pikku ukot, niin tilalla on kasa papereita. Työpiirustuksia, tikku-ukkoja tai kasausohjeita, kuulemma..

Kovinhan nämä huoneet ovat vielä vaiheessa, mutta raamit jo kumminkin. Väreistä tykätään kaikki. Ja niitä käytetäänkin aikas paljon, koska isoilta pinnoiltaan koko huusholli on hyvinkin vaalea.
Vaikka toiveita huoneiden omistajilta otetaan vastaan, tekee johtoporras vielä kuitenkin lopulliset päätökset.(Muuten tämäkin huone olisi kuorrutettu tapeteista verhoihin salama mcqueenilla, joka sekin on ehtinyt jo menettää suosionsa.)

Ja niin se vaan laavalamppu vuodelta jotain, oli toimiva ja pääsi vielä käyttöönkin. Ensimmäisestä omasta kodista pois muuttaessa pakettiin laitettu. Ja paketissa ollut nämä kaikki, lähes kymmenen vuotta. Monta kertaa lähdössä ollut, mutta kuitenkaan sitä raaskimatta.
Nyt se sitten muuttokuormasta paljastui. Heti suuren suosion saneena pikkuväen keskuudessa ja tappeluiden siivittämänä, päätyi lopulta poikasen huonetta valaisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti